Metaversum facebook

Vi hjälper till att förverkliga metaversum | Meta för företag

Ta reda på mer om vad metaversum är, vad du kommer att kunna göra, hur det kommer att kännas och dess roll i Metas vision för framtidens sociala tekniker.

Facebook gör ”metaversum” – 10 000 nya EU-jobb

Facebook gör ”metaversum” – 10 000 nya EU-jobb | SVT Nyheter

28 okt. 2021 — Facebook planerar att de kommande åren anställa tusentals personer i EU för att skapa en ny virtuell verklighet, ett så kallat ”metaversum”.

Facebook planerar att de kommande åren anställa tusentals personer i EU för att skapa en ny virtuell verklighet, ett så kallat ”metaversum”.”I dag tillkännager vi en plan för att skapa 10 000 kvalificerade jobb inom Europeiska unionen (EU) de kommande fem åren,” skriver bolaget.

Så blir Facebooks virtuella värld: ”Samma saker som man gör …

Så blir Facebooks virtuella värld: ”Samma saker som man gör i det riktiga livet” | SVT Nyheter

21 okt. 2021 — Facebook håller på att skapa ett metaversum – en virtuell värld där man ska kunna shoppa, besöka konserter och umgås med vänner.

Facebook håller på att skapa ett metaversum – en virtuell värld där man ska kunna shoppa, besöka konserter och umgås med vänner.– De ska jobba på det här de kommande fem åren med tiotusen ingenjörer, säger Effie Karabuda, spelreporter på Sveriges radio, i Morgonstudion.

Facebook blir Meta: Vad är Metaversum? – Finanskursen

Facebook blir Meta: Vad är Metaversum?

Metaversum (“Metaverse”) är ett begrepp som ursprungligen kommer från författaren Neal Stephensons bok Snow Crash. Nu har Facebook bytt namn till Meta för …

Metaversum (“Metaverse”) är ett begrepp som ursprungligen kommer från författaren Neal Stephensons bok Snow Crash. Nu har Facebook bytt namn till Meta för de vill vara det första stora bolaget att ta den marknaden.

Allt om Metaversum – M3 – IDG

Allt om Metaversum

27 okt. 2022 — – 2021 blev det känt att Facebooks grundare Mark Zuckerberg vill utveckla Facebook till ett metaversum. Det spekulerades i att det skulle bildas …

Här samlar vi alla våra senaste nyheter och artiklar om Metaversum.

Facebooks “metaversum” ska ge 10 000 nya jobb i EU

Facebooks “metaversum” ska ge 10 000 nya jobb i EU – Computer Sweden

18 okt. 2021 — I somras kungjorde Facebooks vd Mark Zuckerberg att företaget vill skapa ett ”metaversum” där människor ska kunna interagera med varandra i …

Tanken är att vi inom några år ska kunna interagera med varandra i en tredimensionell miljö som påminner om den riktiga världen.

Vad är Metaverse? – Tross Sverige

Nyligen investerade Facebook nästan 50 miljoner dollar i ett projekt som.. … Metaverse eller Metaversum som man också kan kalla det på svenska är ett …

Men vad betyder Metaverse och vad är det för något egentligen?Nyligen investerade Facebook nästan 50 miljoner dollar i ett projekt som..

Facebooks metaversum ser erbarmligt uselt ut – Jonas blogg

19 aug. 2022 — Facebooks metaversum ser erbarmligt uselt ut. Meta/Facebook har plöjt ner ofantliga summor i metaversumet Horizon Worlds, som Zuckerberg så …

Metaversum är framtidens digitala mötesplats | Meta

I metaversum kan du utforska virtuella 3D-miljöer där du kan umgås och … kreatörers portföljer med AR-effekter skapade för Instagram och Facebook.

I metaversum kan du utforska virtuella 3D-miljöer där du kan umgås och samarbeta med andra, lära dig mer och spela spel.

Vad är metaversum? | Meta

Metaversum erbjuder såväl gamla välkända 2D-upplevelser som sådana som projiceras på den fysiska världen och helt uppslukande 3D-upplevelser.

Metaversum är en uppsättning digitala platser för umgänge, lärande, spel med mera. Det är nästa steg i vårt sätt att hålla kontakt med varandra. Som internet, men med större inlevelse.

Keywords: metaversum facebook