Hitta den perfekta filten för sommaren hos Jula, Biltema, Rusta och Jysk

Att ha en filt tillgänglig under sommaren är ett måste. Oavsett om du gör en utflykt till stranden, har en picknick i parken eller bara vill ha något mysigt att krypa upp i på kvällen, så är en filt en ovärderlig följeslagare.

Jula

 • Fleecefilt Jula:För extra komfort och värme, rekommenderar vi Julas fleecefilt. Den mjuka och mysiga filten är perfekt för att hålla dig varm under svala sommarkvällar.
 • Picknickfilt Jula:En picknickfilt är ett måste för sommarens utomhusaktiviteter. Jula erbjuder ett brett utbud av picknickfiltsalternativ, så att du kan hitta en som passar just dina behov.
 • Jula flyttkartonger:Om du planerar en flytt under sommaren, kan du hitta ett brett utbud av flyttkartonger hos Jula. Dessa kartonger är perfekta för att packa ner dina ägodelar säkert och effektivt.

Biltema

 • Strandfilt Biltema:Njut av solen och havet med en strandfilt från Biltema. Dessa filtar är lätta, enkla att bära och perfekta för en dag vid stranden.
 • Picknickfilt Biltema:Biltema erbjuder även ett utbud av picknickfiltsalternativ. Ta med dig en picknickkorg full av godsaker och njut av en härlig dag utomhus med familj och vänner.

Rusta

 • Strandfilt Rusta:Om du letar efter en strandfilt, kan Rusta vara det perfekta stället att besöka. De har ett stort utbud av strandfiltsalternativ som passar både för avkoppling och för att leka i sanden.
 • Picknickfilt Rusta:För en picknick i parken eller bara för att ha en bekväm plats att slå sig ner på, kan du hitta picknickfiltsalternativ hos Rusta. Välj en som passar din stil och behov.
 • Partycooler Rusta:Om du vill hålla dina drycker svala på sommarens fester och grillkvällar, kan du hitta en partycooler hos Rusta. Dessa coolers håller din dryck kall och ger en festlig touch.
 • Plädar Rusta:För att lägga till en färgglad och mysig touch till din sommar, kan du kolla in Rustas utbud av plädar. Dessa plädar är perfekta för att krypa upp i efter en lång dag utomhus.

Jysk

 • Picknickfilt Jysk:Jysk erbjuder ett utbud av picknickfiltsalternativ som passar för alla sommaraktiviteter. Välj en picknickfilt i rätt storlek och stil för att göra din sommar ännu bättre.
 • Fleecefilt Jysk:För extra värme och mys, kan du hitta en fleecefilt hos Jysk. Dessa filtar är perfekta för att mysa upp i och njuta av en varm sommarkväll.
 • Filtar Jysk:Jysk erbjuder även ett brett utbud av andra filtar. Vare sig du behöver en filt för sängen, soffan eller utomhusbruk, kan du hitta en som passar dina behov hos Jysk.

Oavsett om du letar efter en strandfilt, picknickfilt, fleecefilt eller något annat, kan du hitta det du behöver hos Jula, Biltema, Rusta och Jysk. Gör din sommar ännu mer bekväm och njutbar genom att investera i en perfekt filt. Glöm inte att även kolla in deras andra produkter som kan göra din sommar ännu bättre.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är en fleecefilt?

En fleecefilt är en filt tillverkad av ett varmt och mjukt syntetiskt material som kallas fleece. Den används vanligtvis för att hålla sig varm och bekväm när det är kallt.

Var kan man köpa en fleecefilt på Jula?

Du kan köpa en fleecefilt på Jula, en populär detaljhandelskedja som erbjuder ett brett utbud av produkter för hem och fritid.

Vad är en picknickfilt?

En picknickfilt är en stor matta eller filt som vanligtvis används för att sitta eller ligga på under en picknick eller utomhusaktivitet.

Var kan man hitta en picknickfilt på Jula?

På Jula kan du hitta olika typer av picknickfiltar som är perfekta för en trevlig utomhuspicknick.

Vad är en strandfilt?

En strandfilt är en speciell typ av filt som ofta är större och har en vattentät eller vattenavvisande baksida för att skydda mot fukt och sand när du ligger eller sitter på stranden.

Var kan man köpa en strandfilt på Biltema?

På Biltema kan du hitta strandfiltar som är praktiska för att ta med till stranden och njuta av en solig dag vid havet.

Var kan man hitta en strandfilt på Rusta?

På Rusta kan du hitta olika strandfiltar som passar perfekt för en avkopplande dag på stranden.

Vad är en partycooler?

En partycooler är en speciell typ av kylväska eller kylbehållare som är utformad för att hålla drycker och mat kalla under fester eller utomhusevenemang.

Var kan man köpa en partycooler på Rusta?

På Rusta kan du hitta partycoolers som är perfekta för att förvara dina drycker kalla under fester eller grillkvällar.

Vad är en extra stor strandfilt?

En extra stor strandfilt är en ännu större variant av strandfilten, vilket ger mer utrymme att sträcka ut sig och koppla av på stranden.

Vad är en färgglad pläd?

En färgglad pläd är en filt eller matta med livliga och livfulla färger, vilket ger en glad och festlig touch till ditt heminredning eller utomhusupplevelse.

Var kan man hitta plädar på Rusta?

På Rusta kan du hitta ett brett utbud av olika typer av plädar för att hålla sig varm och bekväm både inomhus och utomhus.

Artiklen Hitta den perfekta filten för sommaren hos Jula, Biltema, Rusta och Jysk har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 7 anmeldelser